en andere trainingen…

Naast de speciefieke trainingen voor de Kinderopvang en het Onderwijs, biedt H2O u ook de volgende trainingen:

Training Presentatievaardigheden: Een training waarin u leert om uw boodschap op een duidelijke, overtuigende en inspirerende manier over te brengen op een groep mensen.

Training Profileren: In deze training leert u wat uw onderscheidende vermogen is, hoe u dit kunt overbrengen en hoe u het beste uit u zelf naar boven kunt halen.

Training Effectief communiceren: In deze training leert u aan te sluiten bij uw gesprekspartner op zowel non-verbaal als verbaal niveau. Na deze training kunt u uw boodschap duidelijker overbrengen, hierdoor ontstaat er meer begrip en minder weerstand. Verder leert u feedback te geven en te ontvangen en leert u actiever luisteren en de kern van de boodschap van de ander uit het gesprek naar boven te halen.

Training kwaliteiten: In tijden van verandering en/of bij het opbouwen van een nieuw team is het vaak belangrijk om het samen te gaan doen. Het teamgevoel en de samenwerking zijn hierbij de basis. Door als team gezamelijk naar elkaars en naar de eigen kwaliteiten te kijken en op die manier het onderscheidend vermogen en de kracht van het team te ontdekken is er een mooie start voor een bloeiende samenwerking gemaakt.

Naast deze voorbeelden van trainingen, ontwikkeld H2O ook trainingen op maat. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we gezamelijk kunnen kijken naar de mogelijkheden voor u en/of uw organisatie.