Training

De overheid verwacht dat uw organisatie aan steeds meer kwaliteitseisen voldoet. Dit betekent dat de verwachtingen en verantwoordelijkheden van uw medewerkers ook steeds groter worden. Het aanpassen en flexibel omgaan met deze veranderingen en verwachtingen gaat niet altijd vanzelf.

Bij de verschillende trainingen die H2O aanbiedt, ligt de focus op pedagogiek en communicatie tussen de medewerkers en de klanten, tussen collega´s  onderling en de manier waarop medewerkers in hun werk staan. H2O biedt trainingen op het gebied van onderwerpen en situaties waar men tegen aan loopt in de dagelijkse praktijk en waarbij het best prettig kan zijn om ondersteuning of handvatten te krijgen.

Binnen deze trainingen is er aandacht voor zowel de groep als het individu binnen de groep. Op die manier is er voor een ieder de mogelijkheid om zijn/haar eigen doelen te stellen en zijn/haar proces te doorlopen.

Voorbeelden van trainingen kunt u vinden onder soorten trainingen. Naast deze voorbeelden van trainingen, ontwikkeld H2O ook trainingen op maat. 

Wilt u na bovenstaande informatie meer weten over wat H2O voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op, zodat we gezamelijk kunnen kijken naar de mogelijkheden voor u en/of uw organisatie.