Coaching

De productiviteit van uw organisatie wordt gekenmerkt door de effectiviteit en de werkwijze van de medewerkers. Dat maakt de kwaliteit van uw dienstverlening mede afhankelijk van het personeel. Daarom blijft het belangrijk om aandacht te hebben voor de persoon achter de werknemer. H2O is gespecialiseerd in het coachen van zowel teams als individuele medewerkers in een werkgerelateerde setting.

In de teamcoaching wordt gekeken naar de gezamenlijke doelen. Op die manier ontstaat er gezamenlijkheid, verbondenheid en samenwerking. Met het team worden antwoorden op vragen gevonden. Door de gezamenlijkheid en de motivatie die daardoor wordt gecreëerd, worden veranderingen gerealiseerd.

Bij de individuele coachingsgesprekken komen persoonlijke thema’s aan bod. Door het stellen van open en eerlijke vragen en het benoemen van dat wat de coach ziet en hoort gebeuren, houdt de coach een spiegel voor. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan bij de coachee, waardoor er nieuwe manieren van handelen worden ontdekt.

Naast de coaching voor professionals in pedagogiek ben ik ook werkzaam als coach voor ouders en kinderen. Wanneer er moeilijkheden of uitdagingen ontstaan binnen de opvoeding en de opvoedingsomgeving, coach ik zowel ouders als kinderen. Om zo gezamenlijk op een ontspannen en positieve wijze verder te kunnen. De basis principes van de visie die ik hanteer zijn terug te lezen in mijn boek; Opvoeden, soms is het even zoeken. Een praktisch handboek vol handvatten om rustig, positief en duidelijk op te voeden.
In mijn coaching kijk ik graag met ouders en kinderen mee waar het al goed gaat en waar ze met elkaar de situatie kunnen verbeteren. In mijn communicatie naar ouders en kinderen ben ik transparant, open, eerlijk en nieuwsgierig. Daarnaast gebruik ik het positieve als basis. Op die manier weet ik snel een veilige basis te creëren, van waaruit een ieder kan groeien en veranderen.

Wilt u na bovenstaande informatie meer weten over wat H2O voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.