opvoeden, soms is het even zoeken.

Vandaag is het de dag van de pedagogisch medewerker en de gastouder.

Via deze weg wil H2O alle pedagogisch medewerkers en gastouders bedanken voor hun inzet, betrokkenheid, zorg, veiligheid en warmte, waarmee ze zoveel kindjes iedere dag weer verwelkomen en een mooie dag geven.

Dankjulliewel!

Om dit te vieren heeft H2O een nieuwtje……

Het eerste boek van Lieke Thomassen-Gerritsen wordt op dit moment gedrukt. Reuze spannend en heel leuk. De titel van het boek is: ‘opvoeden, soms is het even zoeken’ een praktisch handboek vol handvatten om rustig, positief en duidelijk op te voeden. Het is een boek voor ouders en zeker net zo bruikbaar voor professionals in opvoeden.

Het boek is geschreven voor ouders die zich herkennen in het volgende:

Probeer jij als ouder alle ballen hoog te houden? Vraag jij je af hoe je het gedrag van je kind op een positieve manier kunt beïnvloeden? Loop je soms op je tenen en zit je eigen emotie je in de weg in de manier waarop je reageert op je kind? Wil je graag meer rust en positiviteit in je gezinssituatie  en wil je graag handvatten op het contact met je kinderen intensiever en positiever vorm te geven?

Dit boek zit vol praktische informatie, tips en opdrachten die je helpen om je eigen gezinssituatie onder de loep te nemen en te zien waar het goed gaat en waar je nog kunt verdiepen en verbeteren. De concrete stappenplannen en de praktische opdrachten bieden je de mogelijkheid om de informatie en tips uit dit boek direct in de praktijk te brengen. Dat geeft je de kans om de informatie en tips direct te implementeren in je eigen gezinssituatie. Zodat je na de laatste bladzij, bij het dicht slaan van dit boek, direct de verandering in je eigen leven en/of praktijk kunt waarnemen en ervaren. De informatie in dit boek biedt de sleutel tot  een intenser, echter en positiever contact tussen jou en je kind. En dat willen we toch allemaal?

Aangezien pedagogisch medewerkers en gastouders ook de hele dag bezig zijn met opvoeden en de ontwikkeling van kinderen, biedt H2O nu een actie om de dag van de leidster te vieren. Om die reden wil ik alle pm’ers en gastouders de kans geven om dit boek nu al te bestellen en daarmee een korting te krijgen van €7,- In plaats van €27,- betaal je nu maar €20,-

Ben jij pm’er of gastouder?En wil jij graag gebruik maken van deze actie? Vul dat het contactformulier in en vermeld je functie en organisatie en de code: dagvdleidster2014

Deze actie loopt tot en met 2 oktober, dus bestel snel.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.