Een ont-moeting met Nelson Mandela ;-)

Zo even tijd op de bank om een stukje te schrijven en via mijn blog weer even te laten weten waar ik mee bezig ben. De afgelopen weken waren druk met leuke dingen, inspirerend, creatief, vernieuwend en vooral ook best wel vermoeiend.  Het gevoel waar ik eerder in mijn stukje over ont-moeten over schreef, bekroop mijzelf de afgelopen week. Ook ik kan momenteel een 3-daagse ont-moeten goed gebruiken. Een 3-daagse waarin ik weer even getraind wordt in focus en creativiteit, stil sta bij mijn successen, maar waarin ik mij ook kan laten inspireren door de successen van anderen en waarin ik dit direct in de praktijk kan brengen door gericht en gefocust te netwerken en te zoeken naar de win-win situatie, vanuit mijn eigen netwerk en het netwerk van de ander.  Ik ben blij dat er een 3-daagse ont-moeten gepland staat van 22 juni t/m 24 juni 2011. En gelukkig blijk ik niet alleen blij te zijn met deze plek in mijn agenda, want de aanmeldingen voor de 3-daagse ont-moeten stromen binnen. Ik heb er zin in!

En terwijl ik vorige week met een collega ondernemer en vriendin uit eten was en wij spraken over mijn initiatief maakte ze mij attent op een gedicht, een tekst die mij eerder al geïnspireerd heeft om te gaan voor wat ik wil. Om alles uit mezelf en uit het leven te willen halen. En misschien is daar ook wel de wens ontstaan om dat met andere mensen te willen delen. Om in mijn passie en succes anderen te ont-moeten, om zo elkaar te inspireren en boven onszelf uit te stijgen. Deze tekst is ooit uitgesproken door Nelson Mandela, een man die het vak van inspireren en het waarmaken van dromen verstaat als geen ander!

Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn.
Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn.
Het is ons Licht, niet onze schaduw, die ons het meest beangstigt.
We vragen onszelf: “Wie ben ik om briljant te zijn,
prachtig, talentvol, fantastisch?”
Maar wie ben jij om dat niet te zijn?
Je bent een kind van God.
Je onbelangrijk voordoen bewijst de wereld geen dienst.
Er is niets verlichtends aan je klein te maken,
opdat andere mensen zich bij jou niet onzeker zullen voelen.
We zijn allemaal bedoeld om te stralen als kinderen.
We zijn allemaal geboren om de glorie van God die in ons is,te openbaren.
Die is niet alleen maar in sommige van ons, die is in iedereen!
En als wij ons Licht laten stralen,
geven we onbewust andere mensen toestemming hetzelfde te doen.
Als wij van onze eigen angst bevrijd zijn,
bevrijdt onze aanwezigheid vanzelf anderen.

Wil jij ook weer stralen? Wil jij ook weer stil staan bij je talent en uiting geven aan de kracht die je in je hebt en daarmee je werknemers, collega’s en/of opdrachtgevers inspireren om hetzelfde te doen? Dit is wat de 3-daagse ont-moeten je kan brengen. 3 dagen waarin er ruimte is voor ontspanning, stil staan bij je succes, stil staan bij wat jou beweegt als ondernemers/manager, inspirerende ontmoetingen met collega ondernemers en managers en waarin je getraind wordt in focus en creativiteit, zodat je dit vervolgens kunt inzetten om nog succesvoller te worden als ondernemer/manager. Voor meer informatie over het programma en de kosten van deze 3 daagse ont-moeten klikt u op ont- moeten. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan nu in voor deze 3- daagse van 22 juni t/m 24 juni 2011, door aan te geven dat je graag mee wilt, op het contact formulier. Ik hoop je terug te zien in juni.

Dit bericht is geplaatst in ont-moeten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *