H2O Training, Coaching en Trainingsacteren traint, coacht en begeleidt professionals die werken met kinderen en jongeren. Hierbij kan gedacht worden aan professionals in het onderwijs, in de kinderopvang, op peuterspeelzalen en professionals in de jeugdhulpverlening.  H2O is gespecialiseerd in het verbinden van mensen, pedagogiek en communicatie.

Het doel  van H2O is de zorg, begeleiding en steun aan kinderen en jongeren nog verder te begeleiden en professionaliseren. Hiertoe biedt H2O op een verfrissende en energieke wijze praktische handvatten. Hierbij ligt de focus op persoonlijke, professionele en organisatieontwikkeling.

Mensen worden in Kinderopvang organisaties, het Onderwijs en de Zorg ondersteund en begeleid in hun werk en de uitdagende aspecten die dit werk met zich mee brengt. Op die manier kan er als team en als individu doelgerichter, succesvoller en met meer energie en plezier gewerkt worden. Door een heldere communicatie, waarbij rekening wordt gehouden met ieders eigenheid en kwaliteiten, worden mensen samengebracht.

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie meer weten over wat H2O voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.